Sponsordossier


Beste nieuwsgierige bezoeker

Beste supporter of sympathisant

Beste (toekomstige) partner

 

Over het ontstaan, de geschiedenis en onze toekomstplannen heb je op de vele andere webpagina’s al heel wat informatie kunnen vinden. Ook de teksten en artikels over de prestaties, de resultaten en de ervaringen van onze spelers zijn een aanrader.

 

In een ondersteunende en coördinerende rol wil het nieuw-samengesteld bestuur van AMP FOOTBALL BELGIUM de werking van deze sport verder uitrollen naar het grote publiek. Zowel op lokaal, provinciaal, nationaal en internationaal niveau hebben we al mooie stappen gezet.

 

De verdere uitbouw van onze vereniging is ons volgende doel. Met een duidelijke visie en met veel enthousiasme willen we u, en iedereen, kennis laten maken met onze werking en onze teams.

 

Om dit te kunnen waarmaken, rekenen wij op de steun van, enerzijds, vele overheids- en sportinstanties en, anderzijds, de logistieke en/of financiële steun van u, uw bedrijf of uw netwerk.

 

Naast de al bestaande samenwerkingsakkoorden en -intenties met enkele Pro-League-teams hopen we binnenkort nog andere clubs als partner te mogen begroeten. Het spreekt voor zich dat men deze opportuniteit niet wil laten voorbijgaan.

 

Uiteraard willen we ook bedrijven, groot en klein, overtuigen van ons verhaal. Visibiliteit, media-aandacht, sociaal engagement en netwerking zijn maar enkele grote voordelen die een investering meer dan rechtvaardigen. Los van een zekere financiële return zal u torenhoog respect oogsten en zullen er zich nieuwe deuren openen op commercieel vlak.

 

Als vereniging werkten we enkele sponsorformules uit. Voor elk wat wils, binnen eenieders mogelijkheden.

 

Op uw eenvoudige vraag bespreken wij graag met u hoe, en op welke wijze, we voor elkaar een meerwaarde kunnen betekenen.

 

Neem daarom graag contact op via dit antwoordformulier of contacteer rechtsreeks onze P.R. , Pers en Communicatieverantwoordelijke

 

Yves Guillemyn

+32 498 866 739

mailadres : ampfootballbelgium@hotmail.com